Coeducació: el Feminisme

 El Feminisme

Durant molt temps les dones hem lluitat per fer-nos veure com a éssers lògics i amb grans facultats per sostenir una comunitat igualitària, no obstant això, cada dia ens sotmetem a insults racistes i a comentaris ofensius. No hi ha una fi al que volem arribar però si tenim uns abusos amb els quals acabar.
Durant aquests dies s'han donat a conèixer dades alarmants per a igualtat entre sexes com per exemple el menyspreu que se li dóna al treball de les dones que es veu reflectida en els sous, la violació d'una jove en unes festes patronals o els comentaris ofensius cap a les dones d'un eurodiputat al congrés dels eurodiputats.

Opinió personal:

Ningú treballa de forma gratuïta, estant al novembre vol dir que queden 2 mesos perquè acabi l'any, és a dir, 60 dies aproximadament, és un total menyspreu per al treball diari que fan la dones que no se'ls pagui de manera corresposta. Ningú té el dret de robar.

https://ultimahora.es/noticias/nacional/2017/11/07/305477/espanolas-trabajaran-gratis-resta-2018-segun-calculo-brecha-salarial-genero.html


Les dones ens sabem defensar, som capaces de frenar a la figura de l'home, però davant cinc homes una dona pot fer poc i gens que és el mateix, si aquestes persones haguessin tingut en compte el dolor que li ha causat tal vegada els hagués estat igual ja que buscaven diversió. Ningú té el dret de posar la mà sobre una altra persona sense permís i sobretot si és de forma violenta.

http://www.diariodenavarra.es/noticias/navarra/2017/11/14/declaracion-denunciante-violacion-san-fermin-561824-300.html


La taxa de natalitat ha baixat des que està la crisi econòmica, les famílies no es poden sostenir, el numero de desnonaments ha augmentat i milions de persones es troben en l'atur (sense treball) o sense contracte fix. I ara ve un home amb uns coneixements bàsics per estar al congrés dels eurodiputats i dóna un argument tan barat com que "les dones haurien d'estar a la seva casa tenint fills en comptes d'estar treballant al carrer" aquí presenta uns principis molt poc ètics i pocs coneixements als quals es refereix al treball que fan les dones per la lluita dels seus drets.

http://www.elmundo.es/internacional/2017/11/14/5a0b1cda46163f3b218b459b.html



 Resultado de imagen de fotos feministas   Resultado de imagen de fotos feministas

Comentarios

Entradas populares